onsdag 30 september 2009

Åh klockan är mycket nu, mitt facebook-test visade att jag skulle ha 84% chans på tur idag ( igår). Inget över det ovanliga hände, inget extra bra inget dåligt heller. Typ bara en random tråkig dag. Varför kan inte testerna bara vara sanna? Så kan man göra om tills man får ett bra resultat så kan man planera sina bra dagar väl. Det hade ju varit mycket bättre!
Nu ligger jag här hungrig och vill inte kliva upp sex imorgon bitti, F the day !

Ett test till förresten, att min date för dagen skulle bli Jhonny Depp, blev det så? NEJ

/Toothpaste kisses

torsdag 24 september 2009


Nej, jag skriver inte hata, Petan Sjöö tycker inte om det ordet, men jag ogillar starkt människor som springer på gympan. Helst när dom har valt kom i form som är till för trötta människor som går. Helst på orientering, vilken dum människa har sagt att det ska vara " en stor del av idrotten i skolan" det kan ju vara den lamaste sporten ( om man nu kan kalla den det) som finns ! Nog om det,nä lite till.. Om jag fick välja skulle jag kräkas på alla överambitiösa människor, och ja jag vet att jag låter lite avundsjuk men så är inte fallet! ( Bara för att all min kondition är som bortblåst och att gå upp för en halv trappa dödar mig)

Okej i natt smäller det 03.30 bär det av till Arlanda, Stockholm, för att sedan åka till Budapest och fira farmor. Kameran är packad, kanske ..kanske kommer det någon bild därifrån.

Och bara så ni vet börjar jag få ångest av att ha blogg, jag vill inte skriva inlägg hela dagarna! Trots att jag inte har något liv kan jag inte hitta tiden till det, och jag har INGEN fantasi.
Nej nu ska jag slö kolla på film

/ The clockwise Witness

söndag 13 september 2009

















Confessions of a true tråkig person..

En dag som denna, ja vad finns det att göra en dag som denna? Jo enligt min " mina vänner bok" kan man sortera sina CD- skivor enligt ny ordning. Det är allt, men vem vill göra det? I boken finns det även en lista på vad man ska ha gjort innan man dör.. Här kommer en liten del av listan.

*Bli arresterad
*Vara med i en Hollywood film
*Bli multimiljonär
*Vara med på omslaget av en stor tidning
*Vinna någon slags stor tävling
*Skriva en bok

Så idag har jag finulat fram en bra plan för att kunna dö nöjd.


Om några år så vinner jag en tävling som har satts upp över hela världen och är onaturligt svår att vinna, men jag har överlistat systemet för av tre år på gymnasiets foto & film linje har jag blivit ett geni. Jag vinner och blir multimiljonär.
Jag lever livet i 17 lyckliga år och hamnar på alla tidningar som är värd att hamna på, som Elle och så, jag anser att bilden ovan skulle passa bra där. Jag får vara med i filmen The Godmother, den prisbelönta upp följaren till farsan.

Men jag gör misstaget att komma ut ur garderoben till Elle, jag trodde att världen skulle älska mig trots min lilla incident för 17 år sedan, men tydligen finns det något som kallas för "lag bok" och jag hamnar i fängelse .
Men eftersom jag anser att livet inte kan bli så intressant efter 40 så klagar jag inte utan skriver en bok istället, och blir ännu rikare.

Ja, eftersom att livet är kort så får jag planera det väl så jag kan kryssa den där jävla listan.

Ta't lugnt ! I really do like birds..

torsdag 10 september 2009

Jag älskar han på idol, ni vet han med fötterna..

Mitt första blogg inlägg någonsin. Det känns bra faktiskt. Lite ångest har jag dock eftersom min blogg kommer vara så alldaglig, inte alls sådär trevlig att läsa med dikter, snygga foton, roliga texter eller bara allmänt mode riktig. Nej min blogg kommer vara tråkig, så var det bestämt!

Så, nu känns det bättre så dom två personer som faktiskt kommer läsa min blogg vet det.
Konfektfabriken heter min spotifylista för övrigt, som är det jag är mest stolt över i mitt liv för stunden! Den känns så rätt. Den är galet blandad precis så som det ska vara ..

Nej vad skriver man om på en blogg egentligen? Att jag vill äta godis som ett jäkla monster, som jag lovat mig själv att inte göra. Eller det faktum att jag ännu inte börjat dricka kaffe, så jag har ingen energi att göra annat än att ligga på soffan och kolla på värdelös tv och invänta en kväll med mera tv.

Så nu tycker jag att det kan vara lagom kanske, ja nu får det räcka. Les Amants D'un Jour



Bloggintresserade